IBIS Rotterdam

Van IBIS Rotterdam hebben ik met mijn team de opdracht gekregen om meer feedback van de gasten te ontvangen. Samen met Ricky heb ik 1 nacht geslapen en hebben we van onze ervaring een Customer Journey gemaakt. 

Na brainstormen en het gebruikmaken van verschillende creatieve technieken heb ik een concept uitgewerkt, en heb ik het High-fid Prototype in elkaar gezet. Deze kun je met de link hieronder bekijken.

Algemeen Dagblad

Voor het Algemeen Dagblad heb ik samen met mijn team de opdracht gekregen om jongeren meer nieuws via hun kanalen te consumeren. Uit ons onderzoek is gebleken dat jongeren onderweg naar werk op school veel vrije tijd hebben, en op deze momenten nieuws kunnen consumeren. 

Na veel brainstormen en het gebruik van creatieve technieken hebben we ons concept uitgedacht. Ons idee was om jongeren punten te laten verdienen die zij kunnen verdienen door polls en artikelen naar hun relevante artikelen. Met deze punten kunnen jongeren producten aanschaffen via de AD website.

Ik heb de onder andere de rol op mij genomen om een filmpje in elkaar te zetten om ons concept duidelijker te maken voor de doelgroep. Het resultaat hiervan kun je hieronder bekijken.

Woonstad

Namens Woonstad Rotterdam hebben ik samen met mijn team de opdracht gekregen om een interactief product te ontwerpen voor hun vrije sector huurders. De klanttevredenheid van de bewoners zou namelijk lager uitvallen dan het gemiddelde. 

Uit onderzoek is gebleken dat de vrije sector huurder een afstand voelt, waardoor zij het gevoel krijgen dat ze met hun problemen nergens terecht kunnen, of dit proces te lang duurt. 

Na het brainstormen en het selecteren van inzichten zijn er 3 concepten uitgekomen, waarbij ik 1 concept ‘Trace Your Request’ visueel heb uitgewerkt. 

Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het maken van de High-fid poster en heb ik de schermen in elkaar gezet zodat de doelgroep ons concept kon testen.

Andere projecten

01

Voor de band 'FUNK THIS!' heb ik een logo gemaakt, die zij onder andere gebruiken voor hun visitekaartje en op hun eigen website: funkthis.nl
bekijk

02

Als eigen project om een achtergrond voor mijn telefoon te maken, heb ik met behulp van sketch een poging gedaan om diepte in de afbeelding te creëeren.
bekijk

03

Voor Praktijk voor Voetreflexologie SaRa heb ik een logo gemaakt, en heb ik een website gebouwd met WordPress. Ook heb ik foto's gemaakt voor op de website.
bekijk

04

Vanuit de organisatie van Stichting Stoom heb ik de opdracht gekregen om een website online te zetten, en een logo te ontwerpen voor het gebruik van visitekaartjes.
bekijk

05

Voor het project Gezond op Zuid heb ik een High fid prototype gemaakt met behulp van Invision, waar bewoners van Hillesluis digitaal niet over hun wijk kunnen lezen.
bekijk

06

Voor de opdrachtgever PAARD, poppodium Den Haag, heb ik een High fid prototype gemaakt, om ons product te laten zien aan de opdrachtgever. Ik heb met behulp van Sketch en Adobe XD een animatie gecreëerd, en mijn design interactief gemaakt met Invision.
bekijk