Steffen van Zuijlen

Mijn naam is Steffen van Zuijlen en ik studeer aan de opleiding Communication & Multimedia Design op de Hogeschool Rotterdam. 

Ik ben 21 jaar oud, en woonachtig in Lopik. 

Ik luister aandachtig en werk gestructureerd. Vanuit verschillende invalshoeken bekijk ik een designprobleem en gebruik diverse brainstorming tools om tot een oplossing te komen.  Ik beheers verschillende designprograms zoals Photoshop, Illustrator en Sketch. 

Ik zie mezelf als een teamplayer, en ben iemand die graag in contact komt met anderen. Ik voel me snel om mijn gemak in een nieuwe werkomgeving. Omdat ik op mijn huidige opleiding autonoom aan de slag kan gaan, krijg ik energie om aan de slag te gaan met projecten. 

Naast mijn studie ben ik werkzaam bij Snel Transporten Lopikerwaard BV en bezorg ik pakketten in opdracht van PostNL. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd regelmatig in de stad te vinden en bij mijn vrienden. 

Op dit moment ben ik op zoek naar een stage, voor de periode februari tot en met juni. Graag wil ik leren om strategiƫn en methodes toe te passen om concepten tot een beter eindresultaat te leiden.

Interaction / UX-Designer